La Montse va estudiar arts gràfiques i interpretació per l’Escola Nancy Tuñón. Se segueix formant constantment en interpretació amb Txiqui Berraondo, en teatre de comèdia amb Laura Caballero, en Comedia dell’ Arte amb Asun Planas, Interpretació per Tv i cine amb Pep Armengol i en clown amb Mariona Blanch entre d’altres. Ha estudiat Teatre i Dansa per a l’Educació a l’Escola d’Expressió Carme Aymerich. S’aventura amb la direcció teatral amb Glòria Balañà a la Sala Beckett de Barcelona.

Ha actuat com a actriu principal a l’obra “Que noche la de aquel dia” al Teatre Riereta, va fer temporada amb la Cia. La Claca al Teatre Llantiol com a actriu protagonista a la comèdia “Jo no he sigut”, ha representat “Silencio” amb textos de F.G. Lorca sota la direcció de Javier Cámara a Sala Porta 4 i va actuar en temporada com a actriu protagonista de les obres infantils “Una noche mágica” i “Las aventuras de Arco –Iris” dins la Cia. La Claca. En audiovisual va participar en el curt de Jordi Garriga “El otro día” com actriu secundària, com a actriu principal al curtmetratge “Infiel” de Cesar Ustarroz i al llargmetratge “Sueños para recordar” de Daniel Pita.

Actualment es dedica a la creació i dinamització d’activitats infantils en centres escolars.  Va formar la companyia Mima Teatre i actualment interpreta els papers de Grumeta Berta a “Un Somni Pirata” i quatre personatges a “Ada i els sentiments de colors”. Dins la companyia dirigeix Agu Trot.