La Montse va estudiar interpretació a l’Escola Nancy Tuñón i arts gràfiques. Se segueix formant constantment en interpretació amb Txiqui Berraondo, interpretació de comèdia amb Laura Caballero, en Comedia del Arte amb Asun Planas, Interpretació per Tv i cine amb Pep Armengol i Esteve Rovira i en clown amb Mariona Blanch entre d’altres. 

Ha estudiat Teatre i Dansa per a l’Educació a l’Escola d’Expressió Carme Aymerich. Com a dramaturga estudia direcció teatral amb Glòria Balañà i escriptura dramàtica amb Victoria Spunzberg a la Sala Beckett de Barcelona. 

Ha actuat com a actriu principal a l’obra “Que noche la de aquel dia” al Teatre Riereta, va fer temporada amb la Cia. La Claca al Teatre Llantiol com a actriu protagonista a la comèdia “Jo no he sigut”, ha representat “Silencio” amb textos de F.G. Lorca a Sala Porta 4 i va actuar en temporada com a actriu protagonista de les obres infantils “Una noche mágica” i “Las aventuras de Arco –Iris” dins la Cia. La Claca.

Actualment, lidera la empresa Team, es dedica a la creació i dinamització d’activitats infantils en centres escolars. 

Va formar la companyia Mima Teatre en la que, actualment, és creadora i actriu de les obres Un Somni pirata, Plash Tik Boom Superheroïnes contra el plàstic! i Agu Trot. A més, és la directora i dramaturga de l’obra juvenil 80 Anys sense ella produïda per la companyia.