La Laura és Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Diplomada en Art Dramàtic per l’Escola El Timbal, es continua formant en el terreny de la interpretació amb professors com Pep Armengol (interpretació per TV i cine a Porta 4), Marta Angelat (a L’Obradaor de la Beckett), Juan Codina (Mètode Txéjov a l’Estudi Laura Jou) o amb el director Marc Crehuet (Eòlia). Fa una incursió al doblatge a l’estudi go2takes i estudia guió de llargmetratge a l’ESCAC amb el guionista Enric Pardo.

Ha participat en les lectures dramatitzades de la Sala Beckett dirigides per Marta Angelat, com a actriu protagonista a l’obra El Mètode Gronhölm de Jordi Galceran dins del Marc de Joves Creadors de la Nau Ivanow, a l’obra de teatre de gest dirigida per Joan Cusó Deliri Quotidià a Can Felipa o a l’espectacle d’improvisació “Impro’n’Toons” al Tetare Llantiol. En l’àmbit audiovisual, com a actriu secundària al curtmetratge Tristesa de Ricard Sunyol i Ignacio Millet amb Òscar Intente de protagonista, i actriu protagonista al curtmetratge Sent To All de Valentina Marangi, entre d’altres. Va ser la presentadora dels Premis Sambori 2013 de literatura jove organitzats per Òmnium Cultural a l’Ajuntament de Gràcia.

És contacontes i ha actuat i actúa en festivals com el Món Llibre o la Setmana del Llibre en català, en escoles i a les Biblioteques de Barcelona. Va formar la companyia Mima Teatre en la que actualment interpreta els papers de Meri Polvorí a “Un Somni pirata” i la Sra. Silver a “Agu Trot”. Dins la companyia dirigeix “Ada i els sentiments de colors”.