La Laura és Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Diplomada en Art Dramàtic per l’Escola El Timbal, es continua formant en el terreny de la interpretació amb professors com Pep Armengol (interpretació per TV i cine a Estudi Karloff), Marta Angelat (a L’Obrador de la Beckett), Juan Codina (Mètode Txéjov), amb el director Marc Crehuet (Eòlia) o amb la creadora i actriu Alícia Reyero (Reconstruir la Ficción, Comando Señoras). Fa doblatge a l’estudi go2takes, estudia guió de llargmetratge a l’ESCAC amb el guionista Enric Pardo i dramatúrgia a la Sala Beckett amb la dramaturga Denise Duncan.

Ha participat en les lectures dramatitzades de la Sala Beckett dirigides per Marta Angelat, com a actriu protagonista a l’obra El Mètode Gronhölm de Jordi Galceran dins del Marc de Joves Creadors de la Nau Ivanow, a l’obra de teatre de gest dirigida per Joan Cusó Deliri Quotidià a Can Felipa o a l’espectacle d’improvisació “Impro’n’Toons” al Tetare Llantiol. En l’àmbit audiovisual, fa una incursió a la sèrie Com si fos ahir de TV3, i diversos curtmetratges.

És contacontes i ha actuat i actua en festivals com el Món Llibre o la Setmana del Llibre en català, en escoles, llibreries, biblioteques i centres cívics del territori català. 

Va formar la companyia Mima Teatre en la que, actualment, és creadora i actriu de les obres Un Somni pirata, Plash Tik Boom Superheroïnes contra el plàstic! i Agu Trot. D’aquesta última n’ha adaptat el text del llibre de Roald Dahl.