La Ivette és Diplomada en Magisteri Musical i té els estudis de Teatre Musical a l’Escola Memory. Té una llarga formació en interpretació musical, cant i dansa amb professors com Àngels Gonyalons, Daniel Anglès, Jordi Boixaderas, Helena Fortuny o Eva Torné i ha passat per les escoles Vocal Factory, El Timbal, Escola Aules o Elisenda Tarragó on va adquirir el 6è nivell de claqué. Se segueix formant en veu i cant amb la Raquel Carballo i Gemma Costa.

Ha actuat amb la companyia Matèria Prima al musical “The Wild Party” (La festa Salvatge) al Teatre Gaudí, en aquest mateix teatre va actuar com a protagonista al musical “La Família Addams”. Ha participat al musical “Follia de Roma” dirigida per Roger Julià i Daniel Anglès, “Set Núvies per Set Germans”, ha format part de la companyia de dansa “Va com va” amb diversos espectacles i  participa en espectacles d’animació infantil amb la companyia X la Canalla. Ha estat professora de música i teatre a l’escola Tam Tam entre d’altres i és cantant de l’Orquestra Cotton.

Actualment està actuant com a actriu principal al teatre Gaudí, Aquitania i Teatreneu amb la companyia Magatzem d’Ars als espectacles: “El llibre de la Selva”, “Blancaneus”, “Oliver Twist” (en català i anglès) i “Els Tres Porquets”, i fent gira per Espanya amb “La casa de Bernarda Alba”. És la “Leo” un personatge que visita les escoles amb un espectacle d’animació orientat a l’adquisició de bons hàbits alimentaris pels infants. Va formar la companyia Mima Teatre que actualment fa Conta-contes, “Un Somni Pirata” i ha dirigit “Agu Trot” junt amb Montse Penas.