L’Ivette és Diplomada en Magisteri Musical i té els estudis de Teatre Musical a l’Escola Memory. Té una llarga formació en interpretació musical, cant i dansa amb professors/es com Àngels Gonyalons, Daniel Anglès, Jordi Boixaderas, Helena Fortuny o Eva Torné i ha passat per les escoles Vocal Factory, El Timbal, Escola Aules o Elisenda Tarragó on va adquirir el 6è nivell de claqué. Se segueix formant en veu i cant amb la Raquel Carballo i la Gemma Costa. 

Ha actuat amb la companyia Matèria Prima al musical “The Wild Party (La festa Salvatge)” al Teatre Gaudí, en aquest mateix teatre va actuar com a protagonista al musical “La Família Addams”. Ha treballat per la companyia Magatzem d’Ars fent actuacions als teatres de Catalunya i fent gira arreu d’Espanya. Ha participat al musical “Follia de Roma” dirigida per Roger Julià i Daniel Anglès, ha format part de la companyia de dansa “Va com va” amb diversos espectacles i  va participar en espectacles d’animació infantil amb el grup Sac de Gemecs. Ha estat professora de música i teatre a l’escola Tam Tam entre d’altres i va ser cantant de l’Orquestra Cotton.

Actualment està actuant com actriu a la obra “Elles” que està en temporada al Teatre Raval de Barcelona. És la “Leo” un personatge que visita les escoles amb un espectacle d’animació orientat a l’adquisició de bons hàbits alimentaris pels infants. 

Va formar la companyia Mima Teatre, que durant aquests anys ha creat els espectacles: Un Somni Pirata, Agu Trot, Plash Tik Boom, Superheroïnes contra el plàstic, i contacontes teatralitzats.