La Ivette és Diplomada en Magisteri Musical i té els estudis de Teatre Musical a l’Escola Memory. Té una llarga formació en interpretació musical, cant i dansa amb professors com Àngels Gonyalons, Daniel Anglès, Jordi Boixaderas, Helena Fortuny o Eva Torné i ha passat per les escoles Vocal Factory, El Timbal, Escola Aules o Elisenda Tarragó on va adquirir el 6è nivell de claqué. Se segueix formant en veu i cant amb la Raquel Carballo i la Susanna Hernández i en clown amb la Mariona Blanch.

Ha actuat amb la companyia Matèria Prima al musical “The Wild Party” (La festa Salvatge) al Teatre Gaudí, en aquest mateix teatre va actuar com a protagonista al musical “La Família Addams”. Ha participat al musical “Follia de Roma” dirigida per Roger Julià i Daniel Anglès, ha format part de la companyia de dansa “Va com va” amb diversos espectacles i  participa en espectacles d’animació infantil amb el grup Sac de Gemecs. Ha estat professora de música i teatre a l’escola Tam Tam entre d’altres i és cantant de l’Orquestra Cotton.

Actualment està actuant com a actriu principal al teatre Gaudí amb la companyia Magatzem d’Ars als espectacles: “Blancaneus”, “Oliver Twist” (en català i anglès) i “Els Tres Porquets”. És la “Leo” un personatge que visita les escoles amb un espectacle d’animació orientat a l’adquisició de bons hàbits alimentaris pels infants. Va formar la companyia Mima Teatre i actualment és l’Ada a “Ada i els sentiments de colors” i, dins de la companyia dirigeix “Un Somni Pirata” i “Agu Trot” junt amb Montse Penas.