Les MIMA TEATRE som tres actrius formades en art dramàtic en diverses escoles com el Timbal, la Nancy Tuñón i la Memory entre d’altres. El 2015 ens vam consolidar com a companyia arran d’un projecte teatral comú que va ser l’inici de tot.

Des d’aleshores hem creat diversos espectacles familiars, tots de creació i producció pròpia, que anem rodant amunt i avall amb l’objectiu d’acostar el teatre als més petits. Amb les nostres obres hem estat a la Fundació Miró, a l’Aquitània Teatre, a la Sala Versus Glòries o a la Sala Cincómonos entre d’altres. Fem espectacles amb molt d’humor i música amb els que pretenem arrencar somriures als petits, però també als acompanyants més grans. Així ens ho passem d’allò més bé tots plegats!

Per altra banda, també expliquem contes teatralitzats. Per una banda en tenim per infants a partir de 3 anys com La bruixeta poruga o La nit més màgica. I per l’altra, ens hem especialitzat en contes sensorials per a nadons de 0 a 3 anys com per exemple Les quatre estacions del petitó i Una llegenda de Sant Jordi. Petits espectacles per despertar els sentits als més petits. Tots els contacontes que tenim són de creació pròpia i visitem llars d’infants, biblioteques, centres cívics, llibreries i festivals literaris d’arreu de Catalunya.

El teatre ens il·lusiona, ens fa feliços, ens emociona i ens fa somiar desperts!

MIMA TEATRE