80 ANYS SENSE ELLA

80 anys sense ella és una obra de teatre sobre la Guerra Civil espanyola.

OBRA SELECCIONADA A LA MOSTRA DE TEATRE DE BARCELONA 2019.

Aquest any (2019) fa 80 anys que va finalitzar la Guerra Civil, què en sabem d’ella? Quin va ser el paper dels nostres avantpassats? Què ha canviat des d’aleshores? És veritat tot el que ens expliquen? Hi ha una veritat?

Tot això i molt més serà plantejat a quatre estudiants, per tal de commemorar el 80 aniversari del final de la guerra. Al principi els semblarà una activitat qualsevol, però poc a poc els personatges es veuran immersos en un seguit de sensacions i sentiments apassionants que desconeixien.

Els protagonistes descobriran facetes que no coneixien, no només de la Guerra en sí, sinó també, de les seves personalitats, el seu paper a la vida, els seus orígens i la seva pròpia història.

*80 anys sense ella”, està especialment indicada per ser representada en instituts per als alumnes d’ESO i de Batxillerat. Mima Teatre ha elaborat un dossier amb material didàctic per treballar abans i després de veure l’espectacle, que s’entregarà a tots els centres educatius que desitgin veure l’obra.